Om

Om Christian Sejr

(f.1962)

Håndlæser m. baggrund i psykologien. Gennem mere end 40 år, har Christian Sejr læst tusindvis af hænder og kan fortælle om fortid, nutid og fremtid, ved at kigge i håndens linier.

Allerede som 16-årig modtog han undervisning i håndlæsning, af hans morbror, Karsten Sejr Jensen - anerkendt håndaflæser og jungiansk psykoanalytiker, og havde sine første klienter, som ofte var væsentlig ældre end ham selv. Med denne baggrund, samt en en terapeutisk uddannelse, er det derfor selve håndens linier han læser, og hans dybe kendskab til psykologien giver håndlæsningen en ekstra dimension.

Christian giver private konsultationer, og holder foredrag om håndlæsning.


Medium. Christian Sejr`s tilgang til åndeverden er medfødt.

Som lille muntrede han sig med at lege på en hjemsøgt trappe, fordi han fandt det morsomt at de mange "mennesker" gik igennem ham, i stedet for udenom. Heller ikke dette kommer fra fremmede. Hans mor er medium med automatskrift som speciale.

Så han fik lov til at være "anderledes".

Hans synskhed og mediumistiske evner, er siden udviklet, og raffineret gennem arbejdet med håndlæsningen, kurser på Arthur Findlay college (Stansted Hall) i England, og cirkelarbejde.

Han bruger bl.a. sine evner til at fjerne uønskede energier fra folks hjem (husrensning), som supplement til håndlæsning, ved Klarsyns demonstrationer, som underviser i cirkler, samt til at finde forsvundne personer og genstande.


Trance Medium. Christian Sejr har desuden evnen til at glide i dyb mental trance, hvor f.eks. afdøde får tilladelse til at benytte den fysiske krop og talefunktionen, til at formidle vigtige beskeder til tilhørerne.

Derudover har Christian en fysisk eksperimental trancecirkel for særligt udvalgte, betroede og dedikerede sittere. I denne lille cirkel kan vi opleve fysiske fænomener, som genstande der bevæger sig frit i rummet, eller ligefrem skikkelser der opstår i den ektoplasma som dannes fra mediumet Christian.

Efterfølgende kan han selv kun huske brøkdele af hvad der er sket, eller nærmere følelserene omkring det, eller som oftest husker han slet intet.

Trance, demonstrerer han gerne, i spiritist foreninger, for firmaer og ved mindre private arrangementer.


Healing. Den healende evne bruger Christian Sejr til at genoprette balancen i det psykiske og/eller fysiske legeme. Ofte med forbløffende resultater.


Uddannelserne på Den Københavnske Håndlæserskole "Sjælens Dagbog", og "Rådgiver For Åndeverden" er drevet af Christian Sejr.


Andet. I nogle tilfælde yder Christian Sejr gratis hjælp med brug af hans særlige evner.

Dette er typisk ved alvorlige hændelser, som dødelig sygdom eller hjælp til at finde savnede personer.