Trance

Trance

 

Når mediet udfører trance ved en demonstration, vil der være en forberedelse til dette, først går mediet afsides og stilner sit sind, og gennemgår et ritual for dermed at skabe kontakt til åndeverden. Publikum vil være forhåndsorienteret om helt elementære regler der gælder, når man deltager i sådanne demonstrationer.

Alle elektroniske hjælpemidler skal være slukkede (mobil tlf. etc.).

Alle gøremål man evt. måtte have skal være overstået inden demonstrationen.

 

Når demonstrationen er startet skal alle blive på deres pladser og det er strengt forbudt at rejse sig.

Når mediet indtager sin plads, sidder publikum omkring mediet, der opfordres til at sende kærlige tanker og indre ønsker om, hvad den enkelte deltager vil have svar på.

Når mediet er i trance som er en drømmeagtig tilstand, har ånderne overtaget kroppens funktioner.

Der vil kunne opstå, spjæt fra mediet når der skiftes mellem ånderne, udseende og stemmeleje kan variere kraftigt, såfremt en i publikummet genkender, udtrykkene og stemmen, så spørg mediet om de er denne person, da vigtige beskeder dermed ikke går tabt.

 

Der vil være en betroet person ved mediets side, når det er i trance dette er en sikkerhed for mediet, så der ikke vil blive nogle misforståelser når mediet arbejder. Jo mindre mediet i trance ved omkring hvad der skal foregå, jo bedre kan ånderne arbejde, med instrumentet (mediet).

 

Sindet på mediet i trance skal være uberørt omkring, hvad der skal videregives af informationer.

Ellers vil dette blokere forbindelsen til ånderne, hvis mediets sind bliver brugt mentalt (tanke mæssigt) vil dette påvirke åndernes handlinger. Et trance medie må være i stand til at afkoble dem selv totalt fra, hvad de er ved at gøre ellers vil dette blokere ethvert forbindelsesled med de højere vibrationsniveauer.

Der findes to former for informationer fra åndeverden, den guidede som betyder at det samlede publikum får en kollektiv besked, dette kan være forudsigelser, eller viden som kan være gået tabt for mennesket.

 

Den anden form for information fra åndeverden er til den enkelte person ved, at hjælperen eller personen selv nævner sit navn og spørgsmål. Spørg trance mediet klart og tydeligt, sådan opnår du det bedste svar.

 

Tilmelding til trance demonstration v. min. 8 personer.

Pris: 250,- kr. pr. person.

Kontakt mig for nærmere oplysninger for næste trance demonstration.

 

Copyright 2013 © Christiansejr.dk - CVR-nr: 33431201